Kijk, hier zijn ze dan...het laatste rijtje KunstKerstKaarten van Nataliia Kurii! Met witte of goudkleurige enveloppe; het staat allebei even mooi.
Een KunstKerstKaart is niet zomaar een kaart. De afbeelding, de kwaliteit van het glansdrukwerk (bijna een tastobject) en de intentie erachter (Project Art Ukraine) komen hier prachtig in balans.
Wedden dat de ontvanger het kaartje bewaart?

Bestel snel i.v.m. de kerstdrukte! !


Nataliia Kurii-Maksymiv is kunstenares en woont met haar zoontje in Lviv (Oekraïne). Haar man Max vecht in het leger van Zelenski. Kurii laat met haar eigen, onschuldige stijl een gepassioneerd verlangen zien naar die bijna ongrijpbare vrede. Kijk je goed naar de gezichtjes op de kaarten, dan ontdek je wie model heeft gestaan. 

Na de feestdagen hoop ik je snel een nieuw assortiment kunstkerstkaarten van Nataliia Kurii te kunnen laten zien. Kaarten voor verjaardagen, Valentijnsdag etc. èn als het goed gaat; mooie kleurplaten voor de kleintjes!

eeev-arts and cards heeft het alleenrecht voor Nederland om afbeeldingen van dit werk te gebruiken. Daar zijn we trots op. Het werk van acryl-/olieverf op glas combineert mooi met de glansdruk van Kaartje2go waardoor het geheel de benaming 'KunstKerstKaarten' waardig is.

Zie verder ook de 2e serie KunstKerstKaarten uitgebracht in liggend formaat, en de pagina KERAMIEK met keramische kleinigheden. Zeer geschikt als klein sinterklaas- of kerstkadootje!

  • Verkoop in setjes van 10 kaarten met enveloppes
  • Gratis verzonden in recyclebare verpakking 
  • De eerste reeks van 10 kaarten bestaat uit dubbele kaarten met enveloppen, staand formaat. (Vanaf € 30,00)
  • De tweede serie bestaat uit enkele kaarten met enveloppen, liggend formaat. (Vanaf € 21,50)

Neem vooral ook een kijkje in het menu onder KERAMIEK. Hier laat Kurii een paar leuke voorbeelden zien van wat zij maakt op keramisch gebied. Origineel, vrolijk en sommige stukken van grote betekenis.

Wees een lichtpuntje, wees hààr lichtpuntje en steun Nataliia Kurii. Dank je wel!


 

© 2022 - 2023 eeev - arts and cards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel